Flötten

Registreer je en krijg als eerste toegang tot de Flottensauna (comming soon!)

SaWaarom een Flottensauna?

 

Een sauna wordt al eeuwenlang gebruikt als een manier om ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren. Er zijn verschillende redenen waarom sauna’s als gunstig voor de gezondheid worden beschouwd:

Ontgifting: Sauna’s helpen het lichaam te ontgiften door zweten te bevorderen. Zweten is een effectieve manier om gifstoffen en onzuiverheden uit het lichaam te verwijderen.

Verbeterde cardiovasculaire functie: De hitte van een sauna kan de bloedcirculatie verhogen, wat kan helpen om de bloeddruk te verlagen en de cardiovasculaire functie te verbeteren.

Verminderde spierspanning: De hitte van een sauna kan helpen om spieren te ontspannen en spanning in het lichaam te verminderen, wat kan helpen om pijn te verlichten en mobiliteit te verbeteren.

Versterkte immuunsysteem: Sauna’s kunnen het immuunsysteem stimuleren, wat de capaciteit van het lichaam om ziekten en infecties te bestrijden kan verbeteren.

Verbeterd mentaal welzijn: Sauna’s kunnen ontspanning bevorderen en stress verminderen, wat kan helpen om de mentale gezondheid en algehele welzijn te verbeteren.

Over het algemeen kan regelmatig gebruik van de sauna verschillende gezondheidsvoordelen bieden, van verbeterde fysieke gezondheid tot versterkt mentaal welzijn.